symaskin
Fagersbergs Sport & Textil är ett mindre familjeägt företag. Vi har funnits sedan 1983 och arbetar i huvudsak med tillverkning av pack- och spännremmar, hängslen, bälten samt en mängd olika textila specialprodukter för industrin.

Våra goda kontakter med leverantörer av väv, band och remmar, olika spännen m.m. inom EU och i Asien gör att vi kan erbjuda ett brett sortiment av såväl standard som specialprodukter av god kvalité till bra pris. Har vi inte det ni söker gör vi vårt bästa för att skaffa fram det.

Kontor, lager och viss produktion finns i Borås. Här tillverkar vi främst mindre och snabba order, övrig produktion sker i Lettland. Vi har utrustning för de flesta sorters sömnad, tränsning, kuvert-sömnad m.m. även maskinell klippning och värmekapning av band och remmar, samt tillskärning och stansning.

Vi arbetar i nära sammarbete med våra kunder och vår specialitet är att vi kan ta fram skräddarsydda produkter i såväl små som stora serier, till bra priser, hög kvalitet och leveranssäkerhet. Sänd oss ett förslag, en ritning eller annat underlag så hjälper vi till att ta fram rätt lösning för just ert ändamål.


Har ni någonting nu eller i framtiden som ligger inom ovannämnda område, kontakta oss gärna för en offert, ett prov eller bara för att diskutera vad vi kan erbjuda ert företag.